Fra venstre mod højre: Byrådspolitiker Kenneth Jensen, prisvinder Kurt Mikkelsen og bankdirektør Per Jegsen Schmidt. Foto: Preben Gøttsche

Fra venstre mod højre: Byrådspolitiker Kenneth Jensen, prisvinder Kurt Mikkelsen og bankdirektør Per Jegsen Schmidt. Foto: Preben Gøttsche

Slagter Kurt hædret

Årets første Frederikssund Pris gik til Kurt Mikkelsen fra Lundebjerggård

Mange husker Kurt Mikkelsen fra slagterforretningen på Byvej i Frederikssund, andre som mangeårigt medlem af byrådet i den gamle Frederikssund Kommune, men i dag kender endnu flere ham nok som formand for Fredagsklubben på Lundebjerggård i Frederikssund.
Fredag den 22. marts fik Kurt Mikkelsen overrakt årets første Frederikssund Pris som påskønnelse for hans store frivillige arbejde i Frederikssund.
Prisen er på 2.500 kroner, og den giver vi som en lille hædersbevisning til en person i det lokale foreningsliv i kommunen, der gør en ganske særlig indsats til glæde og gavn for andre, uden selv at få noget for det, fortalte direktør i Arbejdernes Landsbank Per Jegsen Schmidt.
Og sådan én er Kurt Mikkelsen, hvilket tydeligt fremgik af talen fra formand for Kulturrådet, Kenneth Jensen (A).
"Som formand her i Fredagsklubben gør du – sammen med dine hjælpere – en kæmpe indsats for at tilrettelægge et flot program sæson efter sæson, og få alt det praktiske omkring arrangementerne til at klappe perfekt. Og sådan har det været siden 2009, hvor du overtog hvervet her. Du har imidlertid altid haft mange jern i ilden i vores by – både som selvstændig i butikken på Byvej – skiltet står der såmænd endnu og vidner om tiden med ”Kurt’s Kød”, men også som politiker og som aktiv i centerrådet her på Lundebjerggård. Og uanset hvad du ”roder dig ud i”, så løser du opgaverne med ildhu og omhu," sagde Kenneth Jensen.

Publiceret 29 March 2013 00:00

SENESTE TV