Mangor & Nagel udvider mod vest

Et af Danmarks største arkitektfirmaer, Mangor & Nagel, med hovedkontor i Frederikssund, åbner nu også i Jylland. Det sker efter længere tids ønske om at være tættere på firmaets mange kunder i området samt et mål om at blive en endnu større og bredere rå

Frederikssund Mens store dele af den danske arkitektbranche stadig er hårdt ramt af finanskrisen, og ledigheden blandt arkitekter fortsat er høj, vælger et af landets største arkitektfirmaer, Mangor & Nagel, at åbne nyt kontor i Vejle med op mod 10 nye arbejdspladser inden for et år. Det bliver det fjerde i rækken efter Frederikssund, København og Roskilde. ”Igennem flere år har vi løst mange opgaver vest for Store Bælt både for private og offentlige bygherrer, og dem vil vi gerne kunne tilbyde en endnu bedre service ved at være tættere på dem. Samtidig ser vi åbningen af den nye afdeling som en god mulighed for at udnytte det store udviklingspotentiale, der ligger i regionen i forhold til nye bygningsprojekter”, udtaler Lars Bech Jensen, Arkitekt MAA og partner i Mangor & Nagel.

Flere nye arbejdspladser

Afdelingen i Vejle kommer til at tælle 8 – 10 arbejdspladser i løbet af et års tid og fungerer som en selvkørende afdeling, der vil udføre de daglige opgaver i det regionale område. Men med Mangor & Nagels store og brede kompetencer i ryggen vil man ydermere kunne tilbyde den fulde rådgivning indenfor ’Byggeri og Planlægning’ ”Regionen indeholder et stort udviklingspotentiale, og jeg ser frem til at udvikle nye byggeprojekter, hvor bæredygtighed, design, teknisk og økonomisk sikkerhed er i højsædet. Som et rådgivende firma bestående af både arkitekter, landskabsarkitekter og planlæggere med erfaringer i alt fra planlægning og projektering af stort set alle former for byggeopgaver kan vi tilbyde en både god og hurtig service til kunderne”, udtaler Per Nielsen, der bliver den afdelingsleder i Vejle. Han har tidligere været afdelingsleder i C.F. Møller og partner i ID-arkitekter. ”Igennem mit arbejde som leder af flere tegnestuer i regionen har jeg i flere år haft et tæt og positivt samarbejde med Mangor & Nagel. Jeg er derfor meget glad for at kunne tilbyde mit netværk til udviklingen af Mangor & Nagel A/S vest for Store Bælt”, udtaler Per Nielsen. OM MANGOR & NAGEL A/S: Mangor & Nagel A/S er et rådgivende firma bestående af arkitekter, landskabsarkitekter og planlæggere. Firmaet er grundlagt i 1948 og har erfaring i planlægning og projektering af stort set alle former for byggeopgaver. Mangor & Nagel A/S er blandt landets største arkitektvirksomheder og beskæftiger i alt ca. 65 medarbejdere og har en omsætning på knap kr. 50 mio. firmaet har afdelinger i Frederikssund, Roskilde, København og Vejle.

Publiceret 23 May 2012 11:57

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.