Vikinger cykler for kræft-børn

Alle får noget ud af det, når de lokale vikinger i samarbejde med Aerobicgården lørdag den 11. juni indtager gågaden ved Vandkusten mellem kl. 10 og 11.
Vikingerne får rystet de værste møl af særken, inden premieren på årets vikingespil, og får samtidig mulighed for at vise, at vikinger ikke nødvendigvis er blodtørstige galninge, der har indtaget en solid blanding af mjød og euforiserende svampe.
De lokale vikinger er i hvert fald af en noget anden støbning. For når de sætter sig op på cyklerne er det i et forsøg på sammen med Aerobicgården at samle penge ind til foreningen ?Cancerramte børn?.
Aerobicgården stiller i alt 9 spinning cykler gratis til rådighed. Til hver cykel skal knyttes et hold bestående af 10 personer, der hver især skal cykle i en halv time. Imens den enkelte person cykler, måles hans/hendes kalorietab. Tabet forventes, at være på 250-350 kalorier pr. person.
Aerobicgården vil sørge for cyklister til tre af spinning-cyklerne, mens Frederikssund Vikingespil vil sørge for cyklister til de seks andre cykler.
Frederikssund Vikingespil stiller selv med fem hold bestående af vikinger. De vil naturligvis cykle i vikingetøj, mens Aerobicgårdens tre hold vil bestå af personer tilknyttet Aerobic-gården. Det sidste hold vil dels består af medlemmer af Brøndby Support, Frederikssund dels af vikinger.
I alt håber vikinger og Aerobicgården, at der vil blive kørt 30.000 kr. ind til de syge børn, når både private og virksomheder får mulighed for at melde sig som sponsor.

Publiceret 06 June 2011 00:00