Ulrik Federspiel tiltræder hos Haldor Topsøe

Haldor Topsøe A/S får ny vicepræsident

Haldor Topsøe A/S har truffet aftale med Ulrik Federspiel, som tiltræder som Vice President for Global Affairs den 1. april 2009. Ulrik Federspiel fratræder sin stilling som direktør for Udenrigsministeriet den 31. marts. Ulrik Federspiel siger: "Efter 37 år i det offentlige ser jeg frem til at arbejde i det private erhvervsliv, og ikke mindst i en succesrig og innovativ global virksomhed som Haldor Topsøe, der beskæftiger sig med tidens vigtigste emner - energi og miljø. Jeg mener, jeg med mange års erfaring, både internationalt og herhjemme, kan give et bidrag til virksomheden. Jeg har i lang tid haft et ønske om at bruge mine kompetencer i erhvervslivet." Haldor Topsøe udtaler: "Personligt er jeg meget glad for, at Ulrik Federspiel slutter sig til os. Jeg har fulgt Ulrik Federspiels flotte karriere gennem mange år. Han har været en ener i den danske administration og har på fantastisk vis løst flere vigtige og vanskelige opgaver både herhjemme og i udlandet. Og overalt er der stor respekt for Ulrik Federspiel både personligt og fagligt. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Ulrik Federspiel." Niels Kegel Sørensen, administrerende direktør i Haldor Topsøe A/S, supplerer: "Firmaet er inde i en meget lovende udvikling. 2008 var et særdeles positivt år, og vi ser en god udvikling foran os. Det hænger sammen med, at vi har en førende stilling inden for forskning, og vores produkter og teknologier sikrer en effektiv og miljømæssigt forsvarlig omdannelse af klodens natur- og energiressourcer. Det er ikke mindst inden for de miljørelaterede forretningsområder, at forretninger i højere og højere grad udspringer af internationale aftaler og regeringsbeslutninger. Derfor ser vi frem til, at Ulrik Federspiel nu kan hjælpe os med at løfte opgaverne."

Publiceret 31 March 2009 10:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.