To unge mænd Etiopien vil

To unge mænd Etiopien vil "kaste rundt" med hinanden. Pressefoto

Flyvende quiz med Cirkus Baldoni

Vind billetter til forestilling med Cirkus Baldoni i Slangerup og Frederikssund

Konkurrence Cirkus Baldoni er atter på landevejen. Og i samarbejde mellem Baldoni og Lokalavisen, sætter vi nu 20 billetter på spil til forestillingerne i henholdsvis Frederikssund og Slangerup.

Søndag 19. maj lægger Kalvøen areal til, når turen er nået til Frederikssund , og 22. maj klokken går det løs i Slangerup"

I årets forestilling tager Baldoni publikum med på en flyvende rundrejse til fjerne destinationer og nære egne.

"I skal hele vejen fra Danmark med vores super illusionist til så fjerne egne som Japan, hvor I møder vores fantastiske linedanserinde. På vejen slår vi et smut forbi Tjekkiet, hvor I møder vores charmerende jonglør. Vi runder Texas, hvor I skal opleve et nervepirrende lasso og knivkaster nummer. Herfra drager vi så den lange vej til Etiopien, hvor vi har hentet to fantastiske unge mænd med stor charme, lækkert hår og masserer af selvtillid. En tur til den grønne Ø Irland bliver det også til. Her vil I blive draget af vores underskønne Riverdansende fodjonglør," skriver Cirkus Baldoni.

Vind billetter

Man kan reserve og købe billetter på www.baldoni.dk eller på ebillet.dk. Det er dog også muligt at vinde billetter gennem Lokalavisen Frederikssund.

Det eneste, du skal gøre, er at skrive i kommentarfeltet på nettet, hvem du gerne vil invitere med til forestillingen - og hvilken af de to forestillinger, du i givet fald gerne vil have billetter til.

Kapp

Publiceret 13 May 2019 09:50

SENESTE TV