Temafoto

Den absolutte elite i U-13 spiller DM-finale i Slangerup. Men det store arrangement finder afvikles flere steder i området i den kommende weekend.

DM for ungdomshold er tilbage i kommunen

Landets bedste U-13-spillere i badminton dyster om DM for hold.

Der er garanteret underholdning i verdensklasse og god stemning, når næsten 400 af Danmarks bedste ungdomsbadmintonspillere fra mere end 70 forskellige danske badmintonklubber tørner sammen ved Danmarks Mesterskaberne for U13 ungdomshold (DMU).

Der skal kæmpes om medaljer og trofæer i Slangerup, Frederikssund og Lynge både lørdag og søndag den 13.- 14. april 2019.

Eliteholdene (4+3), som blandt andet omfatter ungdomsspillere fra nogle af de største badmintonklubber i Danmark som f.eks. Højbjerg, Odense, Lyngby og Solrød Strand, skal spille alle deres kampe i Slangerup Idræts- og Kulturcenter begge dage.

Udover et solidt samarbejde mellem Badminton Danmark og DGI Badminton, står ca. 60 frivillige fra Frederiksværk, Slangerup og Lynge badmintonklubber sammen om alle de praktiske foranstaltninger, det kræver at organisere overnatning, forplejning og afvikling af DMU.

”At DMU for U13 hold igen afvikles Nordsjælland er resultatet af et tæt og målrettet samarbejde mellem ildsjæle fra Slangerup Badmintonklub og Frederiksværk Badmintonklub, og sidste år beviste vi, at vi er i stand til at gennemfører et så stort nationalt arrangement. Vi glæder os meget til at se hallerne i Frederikssund, Slangerup og Lynge fyldt med både spillere, ledere og tilskuere til en weekend med mange spændende og flotte badmintonkampe. I år har Slangerup Badmintonklub selv et hold, som har kvalificeret sig til DMU, og vi håber selvfølgelig, at de kan være med blandt medaljetagerne”, siger Michael Stehr ungdomsformand i Slangerup Badmintonklub.

Alle kampe er åbne for tilskuere og der er gratis adgang i alle hallerne.

Publiceret 11 April 2019 09:43

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.