Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock RuggedCoast - stock.adobe.com

Bilist havde cannabis i blodet

slangerup Mandag klokken 17.32 blev en 20-årig mandlig bilist fra Ølstykke standset og kontrolleret på P-pladsen ved Lindgårdsskolen.

Her fik han ifølge døgnrapporten fra Nordsjællands Politi narkometeret til at slå ud for cannabis, og han blev derfor taget med på Hillerød Sygehus for at få udtaget en kontrollerende blodprøve.

Publiceret 26 March 2019 11:40

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.