Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Narkobilist uden kørekort

Slangerup En 43-årig mand fra Slangerup blev klokken 00.02 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Jordhøjvej.

Manden viste sig at være påvirket af amfetamin og var frakendt kørekortet og blev derfor sigtet for både at køre i narkopåvirket tilstand og køre bil uden førerret.

Publiceret 19 March 2019 11:14

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.