Tugsen Glas er nu en del af KASA Gruppen

To lokale virksomheders samarbejde bliver nu formaliseret.

Tugsen Glas fra Slangerup bliver nemlig en del af KASA GRUPPEN A/S, der har domicil i Stenløse.

”Et frugtbart samarbejde igennem flere år, har nu resulteret i at vi har valgt at slå os sammen” siger adm. direktør Michael Bøeck. i en pressemeddelelse.

De to Glarmestre Per Christensen og Carsten Poulsen, som til dagligt løser alle opgaver indenfor glarmesterfaget, har gennem flere år haft et godt samarbejde.

"Derfor er det med fokus på fremtiden og de mange spændende opgaver der er i vente, at vi har valgt at gøre det nu. Vi fortsætter uden de store ændringer og Carsten vil fortsat servicere sine nuværende kunder," hedder det i en pressemeddelelse fra Kasa

Ansættelsen af glarmester Carsten Poulsen ses som en fortsat udvikling af KASA Gruppen, hvor målsætningen er at kunne servicere kunder med alle håndværksfag.

KASA Gruppen har i dag tømrer, el, maler, entreprise, kloak og murer under samme tag..

KASA Gruppen har indenfor de sidste år oplevet står succes med bl.a. tre Gazelle kåringer i Børsen samt Egedals Erhvervspris 2016.

Publiceret 09 February 2019 00:00

SENESTE TV

DEBAT: Skolepolitikken er i vejen for vores børn, folkeskole og Vinge

Fra 6. klasse skal eleverne på Ådalens Skole danne nye klasser, da de samtidig skal vælge linier med et særligt fokus.

De nuværende fire 5. klasser på skolen er overfyldte med med 25 til 27 elever pr. klasse, da de siden skolestarten er vokset med ca. en elev pr. klasse hvert år.

Derfor er det oplagt, at man efter sommerferien fordeler eleverne i fem klasser i stedet fire. Derved ville klasserne ligge tæt op af gennemsnittet for både Frederikssund Kommune og Danmark i øvrigt, og der ville være plads til nye elever, som flytter ind i Ådalens Skoles skoledistrikt, som jo dækker både byggeriet ved den gamle Oppe Sundby Skole og ikke mindst Vinge.

Men nej, byrådets uddannelsesudvalg har sagt ”nej” til at forsøge at finde pengene en ekstra klasse, efter at over 100 forældre på årgangen støttede en henvendelse til udvalget, der forklarede behovet for fem klasser efter sommerferien.

Skolen må godt lave fem klasser, men den får kun økonomi til fire.

Konsekvensen af, at vi ikke prioriterer folkeskolen, rammer flere steder.

Det går naturligvis hårdt ud over eleverne, som allerede nu lider under de store klasser, der proppes ind lokaler, der ikke bygget til 27 elever, mens lærerkontakten og mulighederne for at levere den diffentierede undervisning, som eleverne har krav på, bliver minimal.

Men vi er også nødt til at erkende, at skolepolitikken står i vejen for, at skolen kan tiltrække de lærere som den pt. mangler.

Det er ganske enkelt ikke gode arbejdsvilkår for en lærer at skulle undervise en overfyldt klasse med 27 elever.

Og så rammer det naturligvis også kommunens smertensbarn - Vinge.

Man må spørge sig selv hvor attraktivt det er at flytte til Vinge, hvis sønnike skal klemmes ind i distriksskolen som elev nr. 28 eller 29?