Tugsen Glas er nu en del af KASA Gruppen

To lokale virksomheders samarbejde bliver nu formaliseret.

Tugsen Glas fra Slangerup bliver nemlig en del af KASA GRUPPEN A/S, der har domicil i Stenløse.

”Et frugtbart samarbejde igennem flere år, har nu resulteret i at vi har valgt at slå os sammen” siger adm. direktør Michael Bøeck. i en pressemeddelelse.

De to Glarmestre Per Christensen og Carsten Poulsen, som til dagligt løser alle opgaver indenfor glarmesterfaget, har gennem flere år haft et godt samarbejde.

"Derfor er det med fokus på fremtiden og de mange spændende opgaver der er i vente, at vi har valgt at gøre det nu. Vi fortsætter uden de store ændringer og Carsten vil fortsat servicere sine nuværende kunder," hedder det i en pressemeddelelse fra Kasa

Ansættelsen af glarmester Carsten Poulsen ses som en fortsat udvikling af KASA Gruppen, hvor målsætningen er at kunne servicere kunder med alle håndværksfag.

KASA Gruppen har i dag tømrer, el, maler, entreprise, kloak og murer under samme tag..

KASA Gruppen har indenfor de sidste år oplevet står succes med bl.a. tre Gazelle kåringer i Børsen samt Egedals Erhvervspris 2016.

Publiceret 09 February 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.