Tugsen Glas er nu en del af KASA Gruppen

To lokale virksomheders samarbejde bliver nu formaliseret.

Tugsen Glas fra Slangerup bliver nemlig en del af KASA GRUPPEN A/S, der har domicil i Stenløse.

”Et frugtbart samarbejde igennem flere år, har nu resulteret i at vi har valgt at slå os sammen” siger adm. direktør Michael Bøeck. i en pressemeddelelse.

De to Glarmestre Per Christensen og Carsten Poulsen, som til dagligt løser alle opgaver indenfor glarmesterfaget, har gennem flere år haft et godt samarbejde.

"Derfor er det med fokus på fremtiden og de mange spændende opgaver der er i vente, at vi har valgt at gøre det nu. Vi fortsætter uden de store ændringer og Carsten vil fortsat servicere sine nuværende kunder," hedder det i en pressemeddelelse fra Kasa

Ansættelsen af glarmester Carsten Poulsen ses som en fortsat udvikling af KASA Gruppen, hvor målsætningen er at kunne servicere kunder med alle håndværksfag.

KASA Gruppen har i dag tømrer, el, maler, entreprise, kloak og murer under samme tag..

KASA Gruppen har indenfor de sidste år oplevet står succes med bl.a. tre Gazelle kåringer i Børsen samt Egedals Erhvervspris 2016.

Publiceret 09 February 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.