Fru Bonde, der har catering-lokaler i Slangerup, har overtaget Brett's Diner i Ølstykke

Fru Bonde, der har catering-lokaler i Slangerup, har overtaget Brett's Diner i Ølstykke

Fru Bonde overtager Brett's

Catering-virksomheden Brett's Diner bliver videreført - men fra Fru Bondes lokaler

Der er gang i de lokale catering-virksomheder, hvor der udvides, skiftes ejere og sammenlægges.

Sidste år fusionerede Cafe Sik i Slangerup og Fru Bonde, der overtog driften.

Og nu overtager Fru Bonde den kendte Ølstykke-virksomhed Brett's Diner Transportable fra Ølstykke.

Som Lokalavisen Egedal for nyligt kunne fortælle, er Brett's køkken blevet overtaget af Catering4u.

Men samtidig har Fru Bonde overtaget navnet samt Brett’s menuer og bevarer hjemmesiden, og den velkendte Brett Bil. Produktionen bliver samlet i hovedkøkkenet på Industrivej 24 I Slangerup, oplyser Fru Bonde i en pressemeddelelse.

I forbindelse med overtagelsen vil personalet hos Fru Bonde blive instrueret af de tidligere indehavere af Brett's Diner i nogle af de særlige forhold i denne virksomhed, så ånden bag Brett's Diner kan fortsættes.

Publiceret 01 February 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.