Klassiske toner i Sankt Mikaels

Igen i år er der mulighed for at høre musik fra flere genrer, når Sankt Mikaels Kirke i Slangerup åbner dørene for 'Klassiske Midsommerkoncerter 2017'.
Der bydes på tre koncerter i ugen omkring sankthans, hvor der er gratis adgang til de to første.
Søndag 18. juni kl.19 er der åbningskoncert med Fredensborg Brass Ensemble, som tidligere har gæstet kirken.
Programmet byder på musik af bl.a. Händel, Lumbye , Sousa, Bent Fabricius-Bjerre m.fl. Der er også flere royale marcher på programmet.
Torsdag 22. juni kl. 19.30 er der koncert med fløjtenist Sofia Kayaya og organist Karsten Gyldendorf, der til daglig er organist ved Herlufsholm Kirke. De spiller bl.a. værker af J.P.E. Hartmann,Erik Norby, Jean Langlais og Otto Olsson.
Søndag 25. juni kl.16 er der afslutningskoncert med Michala Petri & Lars Hannibal, der giver deres 25-års jubilæumskoncert med værker af bl.a. Bach, Händel, Grieg og Lars Hannibal.
Der tages entré. Billetter købes ved indgangen.jesl

Publiceret 15 June 2017 14:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.