Anne Engsgaard, stående i midten, sammen med byrådsmedlem Kenneth Jensen (A) og filialdirektør Per Jegsen Schmidt, Arbejdernes Landsbank. Foto: Preben Gøttsche.

Anne Engsgaard, stående i midten, sammen med byrådsmedlem Kenneth Jensen (A) og filialdirektør Per Jegsen Schmidt, Arbejdernes Landsbank. Foto: Preben Gøttsche.

Hædret for ungdomsindsats

Anne Engesgaard fra Slangerup Badmintonklub fik Frederikssund Prisen for sit arbejde med de unge i klubben

slangerup At engagere børn i idrætslivet og holde fast i dem, når de bliver lidt ældre, er en vigtig og stor udfordring for mange idrætsklubber rundt om i landet. Det er også baggrunden for at direktør i Arbejdernes Landsbank, Per Jegsen Schmidt, og byrådsmedlem og kulturrådsformand, Kenneth Jensen (A) uddelte Frederikssund Prisen til Anne Engesgaard fra Slangerup Badmintonklub. "Prisen er på 2.500 kroner, og den giver vi som en lille hædersbevisning til en person i det lokale foreningsliv i kommunen, der gør en ganske særlig indsats til glæde og gavn for andre, uden selv at få noget for det," fortæller Per Jesgsen Schmidt. Og et levende bevis på det er Anne Engesgaard også iflg. priskomitéen. "Anne har gennem sine otte til ni år som formand for Badmintonklubbens ungdomsafdeling gjort en kæmpe indsats for at tiltrække og fastholde unge medlemmer," sagde Kenneth Jensen bl.a. i sin tale ved prisoverrækkelsen ved Åbent Hus i Slangerup Idræts- og Kulturcenter søndag. Priskomiteen understregede, at Anne Engesgaard som primus motor i ungdomsnetværket i Nordsjælland gør sit til, at de unge bliver involveret og får ansvar og træneruddannelse. Det har blandt andet medvirket til, at klubben i Slangerup har den tredje højeste medlemstilgang på landsplan. Pressemeddelelse

Publiceret 04 September 2013 00:00

SENESTE TV