Noah på fire kan andet og mere end at foreslå institutionsnavne. Han kan også få udvalgsformand Maria Katarina Nielsen (R) til at grine.

Noah på fire kan andet og mere end at foreslå institutionsnavne. Han kan også få udvalgsformand Maria Katarina Nielsen (R) til at grine. Foto: Frederikssund Kommune

Noah på fire fandt på navnet: Det skal skibbys børnehus hedde

Der bliver masser af plads til dyre-børn, når Savannen slår dørene op

skibby Det nye børnehus i Skibby kommer til at hedde Børnehuset Savannen. Det har Opvækstudvalget besluttet efter at have fået tre gode forslag indstillet.

"Vi fik i udvalget præsenteret tre rigtig gode bud, men valgte navnet Børnehuset Savannen, fordi vi synes, at navnet godt må repræsentere børnenes univers. Ligesom at børnene var med til at tage det første spadestik, så er det simpelthen så skønt, at børnene også selv har været med til at finde på navnet til deres nye børnehus," siger Maria Katarina Nielsen, udvalgsformand i Opvækstudvalget.

Det er fireårige Noah Sørensen, der har fundet på navnet. Og onsdag formiddag besøgte Maria Katarina Nielsen Børnehuset Norstjernen i Skibby, hvor Noah går i dag, og takkede ham for det gode forslag. De fik en lille snak om det nye børnehus, som Noah glæder sig til at flytte til.

"Det er så positivt at se, at børnene bliver inddraget i processen. Noah og jeg snakkede om forskellige ideer til, hvad de kommende stuer kan hedde i det nye børnehus, og han havde rigtig mange gode ideer. Det kan jo være, at de voksne også må tage ham med på råd, når de skal til at finde på stuenavne," siger Maria Katarina Nielsen.

Noah har selv fundet på navnet Børnehuset Savannen, og nu håber han, at stuerne kommer til at have dyrenavne, og at han selv kommer på Løvestuen, fordi løven er det sejeste dyr på savannen.

Når Børnehuset Savannen skal indvies i juni, vil der blive sat en messingplade med Noahs navn op.

Børnehuset Savannen står klar til at tage mod børnene i juni, men man kan allerede nu skrive sit barn op til en plads. pressemeddelelse

Publiceret 07 February 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.