Trio Artico spiller Beethoven på Selsø Slot

Torsdag 27. juli kl. 19.30 spiller Trio Artico, som består af pianist Hugo Selles, cellist Adriana Isaku og violinist Lina Samuelsson, sonater af Beethoven på Selsø Slot. Trioen vil fremføre Sonate for cello og klaver nr. 3 i A-dur, Op. 69, og Trio for violin, cello og klaver i C-mol, Op. 1 nr. 3.
Ludwig van Beethoven blev født i 1770 i Bonn, og indvarslede gennem sit virke i slutningen af 1700-tallet og starten af 1800-tallet Romantikkens lyd. Flere betydelige romantiske komponister anså Beethoven, som et stort forbillede. Denne aften på Selsø bliver altså en aften med musik, som det kan have lydt i stuerne hos Selsøs sidste beboer, Agathe Scheel-Plessen, som boede i huset fra starten af 1800-tallet til sin død i 1829.
Koncerten foregår i Selsøs smukke baroksal fra 1734 og i pausen kan forfriskninger nydes på gårdspladsen eller ved ildstedet i kælderkøkkenet.
Billetter til koncerten og øvrige arrangementer på Selsø kan købes på billetto.dk. Der er begrænset antal billetter til arrangementerne, så hvis man vil sikre sig en billet, anbefales det at købe i forsalg. Det er også muligt at købe billetter i døren, såfremt koncerten ikke er udsolgt. Museet tager kun imod kontanter ved køb af billetter i døren. Informationer om alle arrangementer i sæsonen 2017 på Selsø findes på selsoe.dk

Publiceret 24 July 2017 11:00

SENESTE TV