Netto vi bygge kæmpe butik i Skibby

Dansk Supermarked har planer om at åbne en ny, stor Netto butik i Skibby

Af
Af Birgitte Masson

Hvis alt går efter planen, vil Dansk Supermarked åbne en ny, stor Netto dagligvarebutik i Skibby Bymidte. Det betyder, at den eksisterende Netto butik og Skibbys gamle postkontor vil blive jævnet med jorden.
“Vi ønsker at bygge en ny Netto i Skibby, da den eksisterende er blevet for lille og utidssvarende. Derfor har vi indgået en betinget aftale med Post Danmark om køb af deres posthus i Skibby,” siger udviklingsdirektør i Netto Carsten Hadsbjerg til Lokalavisen. Han fortæller, at betingelsen afhænger af Frederikssund Kommune.
“Vi har en fin kommunikation med Frederikssund Kommune, og er lige nu ved at sætte de sidste streger på papiret, inden vi kan aflevere byggeandragendet. Det vil forhåbentlig føre til en byggetilladelse indenfor kort tid.”
Når de nødvendige tilladelser er på plads, vil Dansk Supermarked trykke på startknappen til noget, der vil forvandle Skibby Bymidte betragteligt.
“Vi er af gode grunde nødt til at lukke den eksisterende Netto, mens arbejdet står på. Men jeg garanterer for, at den ikke vil være lukket mere end et sekund længere end nødvendigt. Vi gør jo et indhug i borgernes hverdag, samtidig med at vi mister omsætning,” siger Carsten Hadsbjerg.
Han ser frem til, at kunne præsentere en ny, moderne Netto butik på 1200 kvm, som i højere grad vil være i stand til at eksponere de forskellige afdelinger. Samtidig vil nedrivningen af den eksisterende Netto og posthuset også betyde flere parkeringspladser i bymidten.
“Vi har mange loyale kunder i Skibby. Bymidten fungerer, og er et fantastisk sted at handle. Det ønsker vi fortsat også at være en del af,” siger Hadsbjerg.

Publiceret 20 April 2017 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV