Havde alkoholånde men intet kørekort

Jægerspris På Skovnæsvej blev en 46-årig mandlig knallertfører fra Skibby standset af en patrulje klokken 18.45, hvor han blev bedt om at puste i et alkometer.

Det fremgår af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Alkometer-pustet viste, at han havde ført knallerten med en promille over det tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel.

Den 46-årige kunne heller ikke fremvise et kørekort, da han ikke havde førerret til knallerten, og det modtog han derfor også en sigtelse for. En blodprøve blev efterfølgende udtaget for at fastslå den eksakte promille.

Publiceret 02 May 2019 11:07

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.