Intimkoncert i Rejsestalden

Aarhusianske Kajsa Vala kommer til Jægerspris

koncert Det er endnu engang 'Musik mellem Fjordene', der inviterer til intimkoncert i Rejsestalden. Lørdag 30. marts er det århusianske Kajsa Vala, der stemmer guitaren og præsenterer en lang række af egne sange.

Siden hun sidste år lagde Spot festivalen ned, har hendes navn summet i krogene, og to turnéer i 2018 har skabt opmærksomhed om bandet langt uden for hjembyen Århus. I Rejsestalden optræder Kajsa solo, blot akkompagneret af hendes eget fine guitarspil.

Klare rødder

Med en islandsk mor og en dansk far har Kajsa Valas musik rødderne plantet i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville, og det har formet hendes egen fortolkning af den amerikanske musiktradition. Kajsa har skabt sin helt egen lyd. Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og Cat Power.

Billetter til koncerten lørdag 3. marts kl. 20 i Rejsestalden købes på på place2book.

-vik

Publiceret 03 March 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.