Det går godt for Bang Nielsen, der blandt andet står bag denne udstykning i Gerlev.

Det går godt for Bang Nielsen, der blandt andet står bag denne udstykning i Gerlev.

Indtjeningen følger ikke med den stigende omsætning hos Bang Nielsen

Omsætningen er god. Men manglen på arbejdskraft sætter spor

Af
Jakob Markert

Når en virksomheds omsætning stiger, så går alt godt.

Sådan tænker mange nok, at det hænger sammen, men hos entreprenørvirksomheden Bang Nielsen A/S fra Jægerspris har direktør John Bang Nielsen måttet sande, at man på trods af, at man igen i år har øget omsætningen i en grad, så virksomheden endnu en gang er at finde på Børsens gazelleliste, så er alt ikke bare rosenrødt.

”Det har været et travlt år. Det har faktisk været så travlt, at vi slet ikke har kunne følge med på alle de opgaver, som vi har vundet. Det skyldes ikke mindst, at det har været svært at skaffe nok medarbejdere,” forklarer John Bang Nielsen.

I løbet af året har Bang Nielsen således være entreprenør på store opgaver, som mange virksomheder normalt er interesseret i at få. De har således bl.a. bygget rækkehuse i Gerlev og den nye administrationsbygning hos CO-RO i Frederikssund.

Kommet færre om buddet

Det er dog ikke meget hokus pokus over John Bang Nielsens opskrift på, hvorfor virksomheden vinder så mange projekter:

”Vi har egentlig bare fulgt markedsprisen. Desuden er der kommet færre om buddet, fordi der har været en del konkurser rundt omkring,” siger han og fortsætter:

”Det har gjort, at vi i forhold til vores budget har holdt omsætningen, mens det store lønpres har gjort, at vores indtjening alligevel ikke har været så høj som håbet.”

Så selvom John Bang Nielsen tror på, at virksomhedens vækst i hvert fald nok skal fortsætte et par år endnu, så er han indstillet på, at de fremadrettet måske bliver nødt til at byde ind på færre projekter for at få det hele til at køre rundt.

I forhold til det kommende år ser det hele dog stadig positivt ud.

”Vi vil fortsætte med at handle grunde her i området, og vi har allerede fået arbejde ind for 100 mio. kr. til næste år. Så det første halvår er booket, men vi skal selvfølgelig stadig have mere,” siger John Bang Nielsen.

Publiceret 01 January 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.