Ny bog:

Hardy Hansen fortæller om Anker Jørgensen

Tidligere SID-formand Hardy Hansen fortæller om Anker Jørgensen i ny bog

Den tidligere, nu 84-årige, fagforeningskæmpe Hardy Hansen, som bor i Jægerspris, husker stadig tydeligt, da han første gang mødte tidligere statsminister Anker Jørgensen tilbage i slutningen af 1950'erne, da han var tillidsrepræsentant. Den lokale afdeling af SID,
Specialarbejderforbundet i Danmark, havde arrangeret en møderække, hvor blandt andet Anker talte om mange af de resultater, som fagbevægelsen løbende havde opnået.
”Anker understregede, at forbedringerne kun var gennemført, fordi der var en stærk fagforening med en høj organisationsgrad og ikke fordi, at arbejdsgiverne var gavmilde. Han var overbevist om, vi lønmodtagere kunne løse selv de allerstørste udfordringer, når vi blot sammen løftede i flok,” fortæller Hardy Hansen i bogen ”Arven efter Anker”, som udkommer den 5.december på Forlaget Sidespejlet.
Bogen er skrevet af journalisten Bjarne Henrik Lundis og sætter fokus på den ny afdøde Anker Jørgensen som fagforeningsmand, politiker og som privatperson.
I bogen ”Arven efter Anker” medvirker blandt andet også politikerne Mogens Lykketoft, Poul Nyrup Rasmussen, Jytte Andersen og Anker Jørgensens fire børn.

Publiceret 28 November 2017 10:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV