Ny lokal rapper vil ryste din røv

Rapperen Mikael Jensen fra Landerslev har udgivet sin første single, som hedder “Ryst din røv”.

Af
Jesper Kappel

Jesper Kappel

30 år og singlen kommer på gaden. Den første udgivelse af rapperen Mike Jezz, der uden for musikverden hedder noget så normalt som Mikael Jensen. En gammel drøm er gået i opfyldelse.
“Jeg har jo lige siden teenagetiden drømt om at skrive musik og udgive musik,” fortæller Mikael Jensen og fortsætter:
“Jeg elsker at udtrykke mig med ord og lege med dem. Jeg er vild med at skrive tekster, der rører folk, men har det også fedt med at skrive tekster og melodier, der “bare” får folk i gang med at bevæge på dansegulvet.”
Siden folkeskolen har Mikael Jensen skrevet digte, og det udviklede sig til musik og rap, da han i en alder af 13 til 14 år hørte amerikansk rap.

Hundredevis af sange

“Da jeg blev introduceret til amerikansk rap begyndte jeg at skrive på engelsk og der kom musik på mine tekster. Det fortsatte jeg med til jeg var 17 år. Så gik jeg tilbage til det danske,” fortæller Mikael Jensen et er gennem årene blevet til hundredevis af sange og tekster fra Mikael Jensen siden, og nu har arbejdet givet bonus. For kort tid siden udkom hans første single “Ryst din røv”
“Det er faktisk et nummer, der har ligget i nogle år og samlet støv, men jeg følte, at et club- eller dansenummer, som denne melodi var lige det, der passede til tiden lige nu,” fortæller Mikael Jensen.
Udover dette nummer er der seks til syv andre numre, der er klar til et album.
“Det er planen at udgive et album til næste år, men jeg håber på, at jeg kan sende endnu en single på markedet i år sammen med en musikvideo, for på den måde at blive set og hørt noget mere,” siger Mikael Jensen.

Hård branche

De næste mange måneder går med at gøre det kommende album færdigt. Det bliver udgivet på pladeselskabet Jezzrecords.dk.
“Jeg har henvendt mig til flere pladeselskaber, men jeg har ikke hørt fra dem. Og ja så må man starte sit eget for på den måde at komme i gang. Det er en meget hård branche, og der er ingen kære mor og ingen hjælp at hente,” fortæller Mikael Jensen.
Drømmen for den lokale rapper var at kunne få lov til at udgive musik. Det er sket nu. Nu skal der “bare” arbejdes videre med musikken.
“Jeg brænder for musikken, og nu er målet at blive spillet, så folk kan høre min musik, og så håber jeg på at blive anerkendt. Det vil gøre mig stolt,” slutter rapperen Mike Jezz.
Nummeret “Ryst din røv” kan findes på blandt andet Itunes, Spotify og YouSee Music.

Publiceret 14 July 2017 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV