Harmonika og hekse ved museet

Igen i år inviterer Frederikssund Museum til sankthansaften med alt, hvad der skal til for at skabe en god midsommeraften fredag 23. juni.
Der er fjorden, den åbne himmel og de smukke, grønne omgivelser - alt sammen på et sted, der emmer af historie og historier.

Byg din egen heks

Frederikssund Museum byder på hygge, bål, musik og hekseværksted, hvor både små og store kan bygge deres egen heks.
Gæster opfordres til at medbringe madkurv og benytte lejligheden til at nyde den i Havelaugets flot anlagte have. Tag eventuelt et tæppe med til at sidde på.
Fra kl. 18 er der mulighed for at spise sin medbragte mad i museets smukke haveanlæg. Færgegårdens Havelaug brygger kaffe, og der kan købes øl og vand.
Gennem aftenen vil Niels Sømand underholde på harmonika og spille til fællessang. Arrangementet varer til cirka kl. 22, og der er gratis adgang. jesl

Publiceret 15 June 2017 10:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.