I Harry Pottcast tager Amalie og Nanna hver uge deres lyttere med gennem kapitlerne i J.K. Rowlings syv bøger om Harry Potter. Pressefoto

I Harry Pottcast tager Amalie og Nanna hver uge deres lyttere med gennem kapitlerne i J.K. Rowlings syv bøger om Harry Potter. Pressefoto

Kom til liveoptagelse med Harry Pottcast

frederikssund Selvom det er over 20 år siden, den første Harry Potter-bog udkom, tager serien stadig læsere verden over med storm.

Kan man ikke få nok af Harry Potter-bøgernes magiske univers, så er Frederikssund Bibliotek måske et besøg værd lørdag 9. marts kl. 14-15.30, hvor man kan opleve en liveoptagelse af podcasten Harry Pottcast.

I Harry Pottcast tager de to værter Amalie og Nanna hver uge deres lyttere med gennem kapitlerne i J.K. Rowlings syv bøger om Harry Potter.

De diskuterer plot, karakterer, magiske elementer og meget mere, og kobler alt dette til vores egen verden og de udfordringer, som vi selv står over for.

Arrangementet henvender sig til voksne. Det er gratis at deltage ved tilmelding på www.bibliotekerne.frederikssund.dk eller på det lokale bibliotek.

jesl

Publiceret 02 March 2019 01:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.