Mindeord for Kirsten Kristensen

nekrolog En viking er stille sovet ind fredag 22. februar med de nærmeste omkring sig. Kirsten Kristensen blev 78 år og var viking af hjertet siden 1978, hvor Jørgen og Kirsten startede i Frederikssund Vikingespil.

Kirsten var oprindelig dagplejemor og derefter på en række posthuse i lokalområdet. Hun var også med til at starte AOF, og så var hun viking igennem et halvt liv.

Kirsten og Jørgen var med til at bygge vikingehytten Tjalfe midt på Midgård, hvor der i de gode gamle dage var bægerklang og sang til langt ud på natten. Det var hytten, hvor Frode Holdgaard og Henning Lur Nielsen m.fl. underholdt og spillede musik i bålets skær.

Kirsten og Jørgen har haft mange funktioner i Vikingespillet, og både deres børn og et barnebarn har spillet vikingespil. Kirsten og Jørgen gik på vikingepension for få år siden, men var stadig godetselskab til de årlige senioraftener.

Jørgen og Kirsten nåede at fejre guldbryllup, og et langt liv med mange gode historier, børn, børnebørn, oldebarn, venner og vikinger vidner om et liv, der er levet og nydt.

Æret være Kirstens minde - år og fred.

Camilla Dupont, Formand for Frederikssund Vikingespil

Publiceret 01 March 2019 00:30

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.