Boksestævne trak fuldt hus

Der var fyldt til bristepunktet, da AK Falken lørdag afviklede boksestævne

boksning Der blev både givet og taget øretæver i massevis, vippet nonchelant med højrehånden hævet i vejret og fightet på livet løs, da de lokaler, der tidligere rummede Klub Nord, lørdag dannede rammen om AK Falkens første boksestævne på hjemmebane i mange år.

"Faktisk har man - så vidt jeg ved - ikke afviklet et stævne siden klubbens 60 års jubilæum, og det var i 86. Så det er mange år siden," konstaterer Henrik Poulsen, der både er træner og leder i klubben.

Han betegner stævnet som en succes både sportsligt op publikumsmæssigt:

"Der var jo fuldt hus hele dagen, der var masser af god boksning, positive tilbagemeldinger fra de andre klubber, og så vidt jeg kan vurdere formentlig endda et lille overskud. Så det er simpelthen så godt," siger han til Lokalavisen.

Opbakningen til stævnet betyder ikke bare, at man til efteråret igen vil afvikle et stævne:

"Det betyder også, at vi vil preøve at se, om vi kan få mulighed for at afvikle det i Frederikssundhallen og forsøge at fylde den. Men det bedste er næsten, at jeg tror, vi fik 25 forespørgsler fra nogle af de store knægte på Heimdalsvej på, hvordan de kan blive medlem. Hvis bare vi kan være med til at flytte nogle fra gadehjørnet og herind, hvor man både kan give hinanden nogle tæsk og krammere, så vil jeg være rigtig stolt," siger Henrik Poulsen.

Efter hver omgang indsamles ringdommernes vurdering, så den samlede vinder efter kampen kan udråbes.

Efter hver omgang indsamles ringdommernes vurdering, så den samlede vinder efter kampen kan udråbes.

Det er svært at stikke et skævt smil, når man har tandbeskytter i.

Det er svært at stikke et skævt smil, når man har tandbeskytter i.

Publiceret 18 February 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.