Co-Ro flager på halv efter dødsulykken mandag

Co-Ro flager på halv efter dødsulykken mandag

Mand død i arbejdsulykke på Co-Ro

Frederikssund En 64-årig mand afgik mandag eftermiddag ved døden efter en arbejdsulykke på virksomheden Co-Ro på Smedetoften i Frederikssund.

Manden faldt godt fire meter ned på et betongulv og blev kørt på *Rigshospitalet hospitalet, hvor han senere afgik ved døden. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Både politi og Arbejdstilsynet var i kølvandet på ulykken til stede, og politiet afventer nu en rapport fra ARbejdstilsynet i kølvandet på ulykken.

Publiceret 27 December 2018 11:44

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.