Arkivbillede

Arkivbillede

Efter flere indbrud: To mænd set løbe gennem have

FREDERIKSSUND To mænd blev spottet, da de tirsdag eftermiddag løb gennem en have og muligvis ned mod Ådalen, det fortæller et vidne til politiet i kølvandet på nogle indbrud begået i villaer i Frederikssund.

Ifølge oplysninger fra Nordsjællands Politi har ukendte gerningsmænd brudt ind i villaer på Kornvænget, Tulipanvej og Borgmestervænget. Tyvene er kommet ind enten ved at lave et hul i vinduet til køkkenet, knuse en rude til kælderen eller knuse en rude til soveværelset. Det fremgår af seneste døgnrapport fra Nordsjællands Politi. Her fremgår det også, at der endnu ikke er overblik over tyvekosterne. Dog kunne man et af stederne konstatere, at smykkerne var væk.

Publiceret 05 December 2018 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.