Så er der audition til årets vikingespil

Frederikssund Vikingespil afholder audition til årets Vikingespil ”Heids Hævn” i Valhal, søndag den 7. januar 2018 med instruktør Louise Schouw.
Dagen starter med børnene (til 14 år) kl. 10.00 – 12.00. Derefter følger de voksne fra 15 år. De voksne kan tilmelde sig enten kl. 12.30-14.30 eller 15.00-17.30.
Børn, der ønsker at være med i Vikingespillet, skal have en voksen ansvarlig, der også deltager aktivt, enten på scenen eller med opgaver bag scenen.
Bemærk der er kun denne ene audition. Er man forhindret f.eks. på grund af arbejde og gerne vil i betragtning til en talerolle, så giv besked til Lisanne (lsoer@frederikssund.dk).
Hvis man vil have en rolle i årets Vikingespil, skal man være opmærksom, at der er krav om deltagelse i prøverne, og i forhold til visse roller kan der være krav om, at man skal være villig til at lære at fægte eller ride, hvis rollen kræver det, og man skal lade hår og skæg gro, passende til rollen.
Datoerne for indspilning i lydstudie er fastsat til lørdag d. 21. april til og med torsdag d. 26. april 2018. Da der ikke accepteres afbud i indspilningsperioden, er det derfor vigtigt, at man kan disse dage, hvis man ønsker en talerolle i årets forestilling. Lydindspilningen foregår i Frederikssund.
Tilmelding til Lisanne Sørensen mail lsoer@frederikssund.dk eller sms til 2446 1669
Der er en tekst, som skal fremføres til auditionen. Teksten kan modtages, ved at skrive til Lisanne på førnævnte mailadresse.

Publiceret 02 January 2018 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV