Talentfulde elever blev hyldet

En gruppe af de mest talentfulde handelsgymnasieelever fra Knord Frederikssund blev forleden hyldet af erhvervslivet og skolen for deres inspiration. Eleverne har afsluttet et længere forløb, hvor de sammen med talentfulde handelsgymnasieelever fra Knord Hillerød har nye opgaver for virksomheder i erhvervsorganisationerne C4 og Frederikssund Erhverv.
Lokalt har Lomax A/S og CO-RO medvirket, hvor de har udfordret eleverne med nogle af deres aktuelle problemstillinger. Derudover har Master Class 2017 eleverne hjulpet den nystartede efterskole for iværksætteri, New Nordic Youth, i Halsnæs med at målrette budskaber til de nye efterskoleelever og forældre. Det lader til, at Master Class elevernes indsats har sikret skolen den ønskede fremgang. Efterskolen har i dag 78 elever, men til næste skoleår er allerede 105 elever indskrevet på skolen.
Det er femte år Handelsgymnasiet Knord afvikler deres Master Class forløb, som oplever en stigende tilgang af elever. På EUX blev der sidste år oprettet et lignende forløb ”EUX+”, som ligeledes udfordre de talenter, som har mod på flere udfordringer.

Publiceret 12 December 2017 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV