Sanna tog i yoga-ashram:

Nu åbner hun klinik

Artesan er navnet på Sanna Ancher Jensens nyåbnede klinik i Frederikssund. Her tilbyder hun massage, yoga og zoneterapi

Af
Af Birgitte Masson

Siden Sanna Ancher Jensen var 22 år gammel har hun arbejdet med salg og marketing i store internationale virksomheder. Hun er oprindelig fra Finland, men en stilling i IBM, fik hende i sin tid til Danmark. Snart fylder hun 50 år, en milepæl som for hende har betydet, at hun nu gør alvor af de drømme, hun længe har gået med for sig selv.
Hun har netop åbnet klinikken Artesan i Frederikssunds Østergade 9B. Her tilbyder hun zoneterapi, massage og yogaundervisning.
“Jeg har tidligere lavet frivilligt arbejde i Røde Kors' kvindenetværk for voldsramte kvinder. Og det var lysten til at hjælpe andre, som for to år siden fik mig til at sige mit job op hos Novo Nordisk, for at tage i et fransk yoga-ashram,” fortæller Sanna Ancher Jensen.

Det handler om balance

Her to år senere synes roen og det simple liv at have bidt sig fast. Illustrativt skænker Sanna Ancher Jensen varm kamillete i krusene, mens hun fortæller om sit nye liv og lysten til at hjælpe andre.
“Vi har i dag en tendens til at glemme os selv. Som med iltmasken i flyet, hvor man først selv skal tage den på for at kunne hjælpe andre, sådan er det også med alt andet her i livet. Hvis du husker at passe på dig selv både fysisk og mentalt, så får du også mere overskud til at være noget for andre,” fortæller Sanna Ancher Jensen og tilføjer:
“Det handler om balance. Din indre balance, mellem kroppen og sindet og mellem det du omgiver dig med.”
Læs mere på www.artesan.dk

Publiceret 04 December 2017 00:00

SENESTE TV