Ole Søbæk om motorvej:

“Vi har en stærk sag”

Folketingsmedlem Mette Abildgaard (C) besøgte Frederikssund for at støtte de konservative i valgkampen

Af
Af Birgitte Masson

Folketingsmedlem Mette Abildgaard (C) var taget til Frederikssund mandag eftermiddag for at bakke de lokale konservative op i sidste fase af valgkampen.
Borgmesterkandidat Ole Søbæk (C) benyttede derfor anledningen til at vise Mette Abildgaard hvordan byggeriet i Vinge skred frem, samt fra rampen til den nye fjordforbindelse at drøfte udfordringerne med få færdiggjort sidste etape af Frederikssundmotorvejen.
Og med Frederikssundsvejs tætte eftermiddagstrafik susende forbi hende, sagde hun:
“Jeg kan godt forstå, at I har brug for at få færdiggjort motorvejen. Der er flere trafikale udfordringer i Nordsjælland med både Frederikssundmotorvejens tredje etape, udbygning af Hillerødmotorvejen med motorvej til Hillerød og forbedring af Kystbanen. Jeg tror, at man på Christiansborg, uanset partifarve, i fællesskab skal beslutte sig for at tage et projekt ad gangen. På den måde tror jeg, at det vil lykkes, når der igen er penge til infrastruktur.”
I følge Ole Søbæk er der flere gode incitamenter for at få færdiggjort Frederikssundmotorvejen:
“Vi har en stærk sag, for vi har et område med stor vækst, hvor der i forvejen er et stort pres på vejnettet. Det bliver ikke mindre, når Vinge står færdig. Vi er nødt til at pakke ydmygheden væk, ranke ryggen, og skyde brystet frem, for vi har et behov, som folketinget skal tage alvorligt,” slog Ole Søbæk fast.
Mette Abildgaard afsluttede dagens besøg med at hilse på pendlerne, da hun sammen med flere konservative i Frederikssund tog imod på Frederikssund Station.

Publiceret 14 November 2017 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV