Astronauten Andreas Mogensen kommer nu til Frederikssund. Pressefoto

Astronauten Andreas Mogensen kommer nu til Frederikssund. Pressefoto

Astronauten Andreas Mogensen besøger Frederikssund

Den 2. september 2015 blev ESA-astronaut Andreas Mogensen den første dansker i rummet, da han var på en 10-dages mission til den internationale rumstation, ISS.
Folkeuniversitetet i Frederikssund og Frederikssund private Realskole indbyder i samarbejde med Den Europæiske Rumorganisation (ESA) og Uddannelses- og Forskningsministeriet (UFM) til arrangementet ”Mød Andreas Mogensen”.
Det sker tirsdag den 21. november 2017 kl. 14 - 16, og foregår på Frederikssund private Realskole, Tværstræde 16 - 18, 3600 Frederikssund. Her vil Andreas Mogensen fortælle om sin fantastiske rejse ud i rummet.
Der er gratis adgang til arrangementet, men der kræves billet, som udskrives på folkeuniversitetets hjemmeside fufsund.dk

Publiceret 10 November 2017 00:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv