Officielt:

K, R og LA indgår valgforbund

Torsdag afleverede partierne i fællesskab papirarbejdet på rådhuset

Af
Af Jakob Markert

Torsdag eftermiddag blev det officielt. Partierne De Konservative, Radikale Venstre og Liberal Alliance indgår i valgforbund ved kommunalvalget i Frederikssund d. 21. november. For at markere dette var repræsentanter fra hvert af partierne mødt op på rådhuset, hvor de fik sig en snak og afleverede de underskrevne papirer.
“Vi er tre små partier, og igennem valgforbundet øger vi alle vores chance for at komme ind. Vi håber på at få et bredt byråd efter valget, der ikke kun er centreret omkring de store partier,” sagde Andreas Ryge (R).
Selvom partierne understregede, at de på trods af valgforbundet langt fra er enige om alt, så kunne de godt pege på mærkesager, som økonomien, det grønne område og folkeskolen, der binder dem sammen.
“Vi vil gerne have en større accept for nuancerne i debatten. Hos os har vi en meget liberal tilgang til det: Det gode argument skal vinde,” sagde Marianne Porsborg (LA).
Med det indgåede valgforbund kan de tre partier nu for alvor fokusere på valgkampen.
“Nu glæder vi os til valget. Vi har fået budgettet klaret, så nu kan valgkampen gå i gang. Vi håber da på, at alle tre partier bliver repræsenteret i byrådet efter valget,” sagde Ole Søbæk (K).

Publiceret 10 October 2017 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV