Lokal virksomhed fylder 55 år

Lomax A/S har hele ugen fejret, at de i 55 år har solgt kontorartikler - og i alle årene fulgt med udviklingen

Af
Af Birgitte Masson

Når Frederikssund-virksomheden Lomax A/S fylder år, står den på andet og mere end blot fødselsdagstilbud og lækker morgenmad for alle kunderne i fødselsdagsugen.
Lomax A/S, der i nu 55 år har solgt kontorartikler og lagerudstyr til små og mellemstore virksomheder fejrede også de 55 år med opsendelse af flere hundrede knaldrøde balloner. Det foregik tirsdag mellem kraftige vindstød og ophold i regnbygerne.
“Ballonerne er miljøvenlige, så de bliver derfor nedbrudt i naturen,” lød det på pladsen foran Lomax, hvor nogle af de ca. 130 medarbejdere med direktør Kenneth Borup i spidsen gjorde klar til at sende de mange balloner til vejrs.
“Vi har indhentet tilladelse hos luftfartsmyndighederne, for det kræver det, når man sender så mange balloner til vejrs,” sagde Kenneth Borup, inden han talte ned fra fem. Herefter slap alle grebet om ballonsnoren, og ballonerne i den røde Lomax-farve blev hurtigt taget af vinden, og forvandt ud i horisonten mod øst.Fakta om Lomax:
Allerførste ordre i Lomax var på 82 kr. og 49 øre
Siden 1962 har firmaet udviklet sig eksplosivt fra et gammeldags katalogfirma til en stor digital webshop med tæt på 30.000 varer
De seneste 14 år har Frederikssund-virksomheden vækstet med over 500 %
Lomax A/S er danskejet

Publiceret 14 June 2017 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV