Borgere stifter motorvejsforening

En gruppe borgere har netop stiftet foreningen 'Frederikssundsmotorvej Nu' - en gruppe, som har til formål at få færdiggjort etape 3 af Frederikssundsmotorvejen.
Foreningen indkalder alle interesserede borgere til kombineret stiftende generalforsamling og borgermøde 16.august kl.18.30 i Rørbæk Forsamlingshus.
“Der er hårdt brug for en landspolitisk prioritering af motorvejen helt til Frederikssund. Hver dag pendler mellem 19.000-22.000 ud af kommunen. En meget stor del af dem sidder dagligt i bilkøer langs rute 211, fordi etape 3 af Frederikssundsmotorvejen ikke endnu er blevet sat igang”, skriver foreningen i en pressemeddelelse.srj

Publiceret 14 June 2017 13:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.