FC Fjordbold klar til kamp

Skal kæmpe hårdt i den sidste turneringshalvdel for at komme i Final 4 slutspillet

Af
Ove Dyrstrøm

FUTSAL. Tirsdag aften spiller FC Fjordbold deres første kamp i anden turneringshalvdel i Liga Øst, når de møder Nørrebro på udebane. En kamp der skal vindes, hvis de skal forsvare den 1.plads de tilkæmpede sig i efterårets kampe. Selv om Nørrebro ligger placeret midt i rækken, så bliver det ikke en nem opgave, idet FC Fjordbold måtte slide hårdt for at sikre sig en smal 1-0 sejr i allersidste øjeblik i sæsonens første kamp. Derefter fulgte fem sejre på stribe, indtil de i deres sidste kamp før julepausen mødte de regerende danske mestre JB Gentofte, hvor de rendte ind i en snitter med et 5-0 nederlag, efter en kamp hvor FC Fjordbold ikke nåede sit normale niveau.
I toppen af tabellen fører FC Fjordbold med 18 point, det samme har SBV 09 på 2.pladsen, mens København Futsal og JB Gentofte hver har 15 point. Når de sidste kampe i Liga Øst er afviklet sidst i februar, så går de to bedst placerede hold videre til Final 4, så holdets træner Martin Hilstrup spår et tæt løb i de kommende kampe.
”Vores målsætning er helt klart at komme med til Final 4, og hvis vi kan opnå de samme resultater som i efterårets kampe, så skal det nok lykkes for os, men der er ingen tvivl om, at det bliver meget tæt, når de fire hold skal dyste om de to pladser. Vi er dog glade for, at vi har tre point ned til både København og JB Gentofte”, fortæller Fjordbold-træneren.
Derfor venter der FC Fjordbold tre nøglekampe forude mod hhv. SBV 09, København Futsal og JB Gentofte, mens kampene mod de øvrige fire modstandere Nørrebro, HB, FK Badebold samt Playmaker AFC gerne skulle give fuld pointhøst. Den første af nøglekampene bliver d. 21. januar mod København Futsal i Frederikssundhallen.
”Vi har gode erfaringer med København Futsal, hvor vi også vandt den første kamp med 6-3, så venter der nogle meget tætte kampe mod SBV 09 og JB Gentofte, som vi møder i de to sidste turneringsrunder, og vi kan selvfølgelig håbe på, at de smider nogle point inden da. SBV 09 er blevet skarpe i denne sæson med nogle stærke profiler på holdet, det samme gælder mestrene fra JB Gentofte, der kommer med hele ti landsholdsspillere i truppen, heldigvis skal vi også møde dem i Frederikssundhallen”, siger Martin Hilstrup.
Først gælder det altså kampen mod Nørrebro Futsal, der spilles tirsdag d. 3. januar kl. 19.30 i Prismen, Holmbladsgade 71 i København.  
 

Publiceret 02 January 2017 08:45

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.