Foto: ROMU

Foto: ROMU

Sankt Hans på Færgegården

FREDERIKSSUND Frederikssund Museum, Færgegården, inviterer igen i år til Sankt Hans i naturskønne og historiske omgivelser den 23. juni. Nyd en stemningsfuld midsommeraften i Frederikssund Museums smukke have, tæt ved fjorden, nær ved skoven og lige midt historien.

Frederikssund Museum byder på hygge, bål, musik og hekseværksted, hvor små som store kan bygge deres egen heks.

Årets båltale står Karen Nielsen fra Parkteatret for, og gennem aftenen vil Niels Sømand underholde på harmonika og spille til fællessang.

Gæster opfordres til at medbringe madkurv, for fra kl. 18 er der mulighed for at nyde den medbragte mad i Havelaugets flot anlagte have. Færgegårdens Havelaug brygger kaffe, og der kan købes øl og vand.

Tag evt. et tæppe med til at sidde på.

Publiceret 12 June 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.