Arkivfoto

Arkivfoto

Gerningsmænd stjal dæk og fælge fra bil på Marbækvej

En Fiat Telento, som holdt parkeret på Marbækvej, har mellem fredag den 7. juni klokken 16.00 og i går, tirsdag, klokken 07.00 fået stjålet begge de forreste dæk og fælge. Det oplyser Nordsjællands Politi i seneste døgnrapport.

Publiceret 12 June 2019 10:01

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.