Foto: Privat

Foto: Privat

Åben Damedag i Frederikssund Golfklub

72 damer deltog, da der i sidste uge blev afholdt Åben Damedag i Frederikssund Golfklub

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da Frederikssund Golfklub i sidste uge stod bag Åben Damedag. Det betød, at golfbanen viste sig fra sin smukkeste side, med klar udsigt til fjorden, da de 72 damer fra forskellige golfklubber skulle svinge golfkøllerne.

Foto: Privat

Foto: Privat

Og der blev præsteret fine scores på golfbanen, så der var kamp om præmierne. Faktisk spillede mange så godt, at de efterfølgende skulle skrives ned i handicap.

Efter spillet var der tid til hygge på terrassen, og som altid når damerne i Frederikssund golfklub har spillet match, blev der sunget og holdt tale efterfulgt af frokost på terrassen.

Damedagen i Frederikssund Golfklub er kommet for at blive, således vil arrangementet også til næste år blive afholdt, noget, de mange golfglade kvinder efter alt at dømme allerede nu ser frem til.

Publiceret 12 June 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.