Martin Dybdal udstiller sine fotos i Islebjerg Kirke hele sommeren. Foto: Islebjerg Kirke

Martin Dybdal udstiller sine fotos i Islebjerg Kirke hele sommeren. Foto: Islebjerg Kirke

Martin Dybdal udstiller sine fotos i Islebjerg Kirke

FREDERIKSSUND “Det handler ikke om fotografi. Det handler om den visuelle og emotionelle oplevelse, og om hvordan sjælen og sindet farves af natlige vandreture gennem storbyen.”

Sådan præsenterer fotografen Martin Dybdal sine fotografier, som udstilles i Islebjerg Kirke i perioden fra den 17. maj til og med den 15. august. Der er fernisering søndag den 2. juni efter højmessen, som starter kl. 10.00.

Martin Dybdal bor og arbejder i København, og har fotograferet i mere end 25 år. Han har lavet adskillige fotoudstillinger, og publiceret i bøger, blade og aviser. Endvidere laver han fotografier til sine websites, nightandshadow.com og martindybdal.com. Senest har han skrevet og fotograferet fra Portugal i Rejsemagasinet "Vagabond" og udstillet på "Art Nordic" i København.

Der er gratis adgang til fotoudstillingen, som kan ses, når kirken er åben.

Publiceret 26 May 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.