Vikingerne indtager gågaden lørdag den 1. juni. Foto: Foli Media

Vikingerne indtager gågaden lørdag den 1. juni. Foto: Foli Media

Vikingerne indtager gågaden

Lørdag d. 1. juni kl. 11-13 får gågaden i Frederikssund besøg af de lokale vikinger

FREDERIKSSUND Frederikssund Handel inviterer alle til en dag i Frederikssunds gågade med forskellige aktiviteter samt leg og læring for børn, voksne og barnlige vikingesjæle.

Det sker lørdag den 1. juni om formiddagen, hvor vikingerne sørger for vikingemusik, underholdende vikingelege for børn og trækture for børn på vikingernes heste.

Programmet for dagens underholdning starter klokken 11, hvor der vil være vikingelege for børn ved Vandkunsten. Der vil ligeledes være mulighed for trækture på vikingeheste gennem gågaden, ligesom der vil være vikingemusik ved Vandkunsten.

Publiceret 25 May 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.