Arkivfoto

Arkivfoto

FREDERIKSSUND Noget tyder på, at tyve helt målrettet gik efter dæk og fælge, da de var på rov i Frederikssund. Fra Kim Madsens Autoservice på Korshøj forsvandt 25 sæt dæk og fælge mellem søndag klokken 21.00 og mandag klokken 08.00. Dæk og fælge blev opbevaret i en container, hvor låsebommen var skåret over. Det oplyser Nordsjællands Politi i seneste døgnrapport.

Også i Servicegaden var det, hvad ukendte gerningsmænd gik efter. Her oplyser Nordsjællands Politi, at en Peugeot 108 i sidste uge var blevet klodset op på mælkekasser i tidsrummet mellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 06.10. Bilen manglede nemlig både dæk og fælge, da ejeren skulle bruge den.

Publiceret 23 May 2019 12:29

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.