Der er masser af opbakning til et havnebad i Frederikssund. Men der er ikke kommet ét eneste brugbart bud fra de udvalgte entreprønører. Så nu skal forvaltning og politikere i tænkeboks.

Der er masser af opbakning til et havnebad i Frederikssund. Men der er ikke kommet ét eneste brugbart bud fra de udvalgte entreprønører. Så nu skal forvaltning og politikere i tænkeboks.

Bølgeskvulp: Ingen entreprenør til havnebad

Der er ikke kommet brugbare bud fra entreprenører. Byråd skal i tænkeboks om planerne

Frederikssund Hovedentreprisen for det nye Kultur- og Havnebad har været i udbud hos udvalgte entreprenører. Der er ikke kommet nogle brugbare bud og derfor annulleres licitationen, og Byrådet skal nu tage stilling til, om der skal nu laves en ny procesplan for Kultur- og Havnebadet.

Det skriver Frederikssund Kommune på sin hjemmeside.

Projektet har været udbudt i en samlet hovedentreprise. Da der ikke er kommet nogle bud, der opfyldte de opstillede krav, bliver licitationen annulleret. Derfor anbefaler totalrådgiveren Christensen og Co. til Frederikssund Kommune, at der gennemføres en ny markedsdialog med henblik på at lave et nyt udbud.

Fritids- og Kulturudvalget skal på et ekstraordinært møde den 22. maj tage stilling til, om de vil anbefale over for Økonomiudvalget og Byrådet, at der igangsættes en proces med henblik på et nyt udbud af Kultur- og Havnebadet.

"At vi er nødt til at annullere licitationen er både drøn ærgerligt og rigtig træls. Vi vil i udvalget naturligvis følge meget tæt op på, hvorfor det ikke er lykkedes at få bud ind. Kultur- og Havnebadet er udtænkt af stærke frivillige kræfter fra Frederikssund Ny Initiativråd (FNI), som har arbejdet utrætteligt for, at det her projekt skal blive til noget, og som tillige har formået at skaffe støtte fra både A.P. Møller Fonden og fra Friluftsrådet. FNI har gjort et rigtig godt arbejde. Alene af den grund, men også fordi både udvalg og byråd støtter tanken om et Kultur- og Havnebad er det naturligvis vigtigt, at vi får lavet en god proces, der sikrer at vi får relevante bud ind, så vi hurtigst muligt kan få opført vores Kultur- og Havnebad," siger Jesper Wittenburg, formand for Fritids- og Kulturudvalget.

Publiceret 19 May 2019 10:46

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.