Indehaverne af Sika Rengøring, Elsabet Hansen og Benth Hansen

Indehaverne af Sika Rengøring, Elsabet Hansen og Benth Hansen Foto: Privat

Lokalt firma vinder kommunalt udbud

Fremover skal Sika Rengøring stå for vinduespolering i Frederikssund Kommune

jægerspris Fremover bliver det den lokale rengøringsvirksomhed Sika, der skal sørge for at både ansatte, beboere og elever rundt om på de kommunale matrikler i Frederikssund Kommune kan kigge ud af vinduerne.

Virksomheden har nemlig vundet det kommunale udbud af opgaven med at stå for vinduespolering, oplyser de til Lokalavisen.

"Det er jo altid noget, man bliver glad for. Men det betyder noget særligt, når det er et lokalt udbud. Så er det jo et område, man har et tilhørsforhold til, så det er vi ekstra stolte af," lyder det fra medindehaver Elsabet Hansen.

Sika Rengøring blev grundlagt tilbage i 2001 som en enkeltmandsvirksomhed, men blev i 2007 omdannet til aktieselskab. og beskæftiger i dag mere end 60 ansatte.

Publiceret 16 May 2019 11:26

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.