Snart er der igen børneloppemarked i Frederikssund. Foto: Foli Media

Snart er der igen børneloppemarked i Frederikssund. Foto: Foli Media

Børnelopper og god mad

Frederikssund Handel byder på noget for hele familien, når der afholdes børneloppemarked på Torvet 25. maj fra klokken 10

FREDERIKSSUND Over 100 børnelopper står klar til at lave en god handel, når der afholdes børneloppemarked på Torvet i Frederikssund 25. maj fra kl. 10-14.

Skulle sulten melde sig under dagens indkøb har Frederikssund Handel arrangeret mad fra en række madboder, der vil servere lækkerier som thairetter, pandekager, ristede mandler samt ribside burgere og gnaveben.

Torvet vil også blive fyldt med de liflige toner fra Frederikssund Viking Big Band.

Frederikssund Børneloppemarked er blevet en fast tradition, som hvert år trækker masser af mennesker til bymidten og i år bliver herlighederne derudover også krydret med lidt stjernestøv fra Danish Garrison, som møder op med stormtropper fra Star Wars-universet. Derudover vil der være forskellige udendørs-lege til børnene.

Publiceret 16 May 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.