Tour de Slangerup 2019 nærmer sig. Men alle der vil støtte en god sag kan stadig nå at tilmelde sig. Arkivfoto

Tour de Slangerup 2019 nærmer sig. Men alle der vil støtte en god sag kan stadig nå at tilmelde sig. Arkivfoto

Støt Tour de Slangerup med Team Rynkeby

Team Rynkeby København og Slangerup City og Erhvervsforening samler igen i år penge ind til Børnecancerfonden, når Tour de Slangerup skydes i gang den 23. maj

SLANGERUP Så er det igen blevet tid til velgørenhedscykelløbet Tour de Slangerup, der i samarbejde mellem Team Rynkeby København og Slangerup City og Erhvervsforening samler penge ind til Børnecancerfonden.

Som noget nyt i år, bliver arrangementet hjulpet godt på vej af 7. klasse på Kingo Skolen, og det er blandt andet eleverne herfra, som har udtænkt idéen om en gårute.

Løbet vil finde sted torsdag d. 23 maj 2019, og traditionen tro startes løbet fra Rådhuspladsen i Slangerup kl. 18.00.

Ruterne

Løbet består af tre forskellige ruter. Det handler om, mange runder man kan nå på en time. Ruterne er: Hurtigruten på 3 km. Familieruten på 1,5 km og gåruten på 0,9 km. Man kan tilmelde sig både som privatperson og som virksomhed.

Deltagerne har mulighed for at samle endnu flere penge ind, ved at finde én eller flere sponsorer, som vil støtte med et beløb pr. kørt kilometer. Jo flere sponsorer - jo flere penge går der til Team Rynkeby og dermed Børnecancerfonden.

Billetter kan købes via Mobilepay til 94924. Eller man kan overføre til Handelsbanken på konto: 6484 - 2010197, eller man kan købe sin billet fysisk hos SuperBrugsen, Københavnsvej 5 eller hos Handelsbanken, Kongensgade 10A. Husk at skrive navn og adresse på indbetalingen.

Man kan læse mere om arrangementet Facebook: Tour de Slangerup 2019.

Publiceret 13 May 2019 10:18

SENESTE TV