Flemming Gottschalck fylder 75 år. Foto: Privat

Flemming Gottschalck fylder 75 år. Foto: Privat

Navne: Kendt Slangerupborger fylder 75 år

Søndag den 19. maj fylder fhv. fodbolddommer og -træner, Flemming Gottschalck, Slangerup, 75 år

NAVNE Flemming Gottschalck blev født i slutningen af besættelsen i Brønshøj, hvor også hans skolegang fandt sted. Militærtjenesten foregik dels på Farum, dels på Høvelte Kaserner i henholdsvis 1. Danske Livregiments Sanitetstropper og Tamburkorps.

Senere blev han ansat i det den gang hæderkronede Kongelige Danske Postvæsen som kassetømmer, hvor man kunne se ham dagligt rundt omkring i det Københavnske gadebillede på en af etatens karakteristiske gule motorcykler med sidevogn, kørende fra postkasse til postkasse for at tømme dem for breve. Senere blev karrieren lagt hos forskellige herværende vognmandsfirmaer som lastvognschauffør.

I 1971 bliver han gift med Alice, og det er hans stadig. De slog sig først ned i Brøndby Strand, senere i Ølstykke, indtil de i 78 flyttede til Slangerup, hvor de bor endnu.

I oktober 1994 søgte han optagelse i SERAPIONS-ORDENEN af 1888, hvor han er en skattet logebror i den herværende SERAPIONS-loge ”PURITAS”, der har domicil på Lundevej i Frederikssund. Her var han bl.a. mangeårig vagtinspektør siden 2003 og aktiv i flere af logens udvalg og således stadig i det ”filantropiske & humanitære udvalg”

I 1996 startede han hos Jan’s Taxi i Slangerup, som i 2009 blev til Nordsjællands Taxi, hvor han kørte indtil han i 2015 gik på pension.

I hele 25 år har Gottschalck været leder i SOIF, Slangerup og Omegns Idrætsforening, hvor han også i mange år var en engageret fodboldtræner for både miniput- og juniorhold. Derudover var han gennem hele 16 år fodbolddommer i daværende Frederiksborg Amt, og frivillig hjælper i FCN, Fodboldklubben FC Nordsjælland gennem 13 år.

Desuden har han været hjælper i Frederikssund Golfklub gennem fire år, hvor hans hustru og han begge stadig er aktive golfere.

Publiceret 11 May 2019 00:00

SENESTE TV