En enig domsmandsret frifandt mandag eftermiddag kvinden, der var tiltalt for dødsvold mod sin kæreste, hestehandler Lars Frederiksen fra Skibby. Arkivfoto

En enig domsmandsret frifandt mandag eftermiddag kvinden, der var tiltalt for dødsvold mod sin kæreste, hestehandler Lars Frederiksen fra Skibby. Arkivfoto

Kvinde frifundet i sag om dødsvold mod hestehandler

En enig domsmandsret frifandt mandag den 43-årige kvinde som var tiltalt for dødsvold mod hestehandler Lars Frederiksen

Af
Birgitte Masson

HILLERØD Retssagen mod den 43-årige kvinde, der var tiltalt for dødsvold mod hestehandler Lars Frederiksen, blev mandag frifundet i Retten i Hillerød af en enig domsmandsret.

Kvinden, som var hans kæreste, var tiltalt for legemsangreb under særdeles skærpende omstændigheder.

Ifølge anklageskriftet skulle hun om aftenen den 27. december 2017 have slået eller sparket Lars Frederiksen i ryggen, samt adskillige gange have stukket ham i hovedet med en skruetrækker eller lignende. Men der var ikke fundet tilstrækkeligt beviser til, at dømme kvinden skyldig.

Kvindens forsvarer Jesper Storm Thygesen erklærer sig overfor Lokalavisen tilfreds med dommen, som han kalder "klar og rimelig:"

Han forventer da heller ikke, at anklagemyndigheden anker frifindelsen

"Det sker ikke så ofte, at Statsadvokaturen anker sådanne domme. Men nu må vi selvfølgelig se," siger Jesper Storm Thygesen.

Han forventer, at den nu frifundne kvinde vil modtage omkring 70.000 kroner i erstatning for de fem uger, hun sad varetægtsfænglset i sagen.

Publiceret 30 April 2019 10:57

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.