Arkivfoto

Arkivfoto

88-årig kvinde ville hjælpe, men fik i stedet stjålet i pung

FREDERIKSSUND En 88-årig kvinde fra Gefionsvej i Frederikssund fik mandag ved middagstid stjålet sin pung, da hun ville hjælpe en fremmed kvinde med at finde et telefonnummer. Den fremmede kvinde ringede på hos den 88-årige på Gefionsvej og spurgte om telefonnummeret til den 88-åriges nabo.

Og det var, da den 88-årige kvinde lukkede hende ind, at den fremmede kvinde så sit snit til at stjæle den 88-åriges pung. Kvinden beskrives som dansk af udseende, 20-30 år, 155-165 cm høj og almindelig af bygning med brunt, mellemlangt hår. Det oplyser Nordsjællands Politi i seneste døgnrapport.

Publiceret 30 April 2019 12:18

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.