Arkivfoto

Arkivfoto

26-årig kvinde overfaldet i Frederikssund

FREDERIKSSUND En 26-årig kvinde fra Frederikssund blev mandag aften klokken 19.25 overfaldet, da hun kom gående på p-pladsen ved Dalskrænten sammen med en veninde. Her kom en mand kørende, steg ud af bilen og slog kvinden i baghovedet flere gange.

En 41-årig mand, ligeledes fra Frederikssund, er mistænkt i sagen. Det oplyser Nordsjællands Politi i seneste døgnrapport.

Publiceret 30 April 2019 11:59

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.