Arkivfoto

Arkivfoto

23-årig bilist påvirket af cannabis mandag formiddag

JÆGERSPRIS Klokken 10.50 blev en 36-årig mandlig bilist fra lokalområdet standset på Nørhaven i Jægerspris og bedt om at fremvise et kørekort. Den opgave kunne han dog ikke løse, idet han ikke havde nogen førerret, hvorfor han blev sigtet for forholdet.

Lidt senere, ligeledes i Jægerspris, blev en 23-årig mandlig bilist fra Hvidovre klokken 12 standset og kontrolleret på Strandgaardsvej. Under kontrollen fik bilisten narkometeret til at slå ud for cannabis, og han blev derfor kørt til udtagning af en kontrollerende blodprøve. Derudover blev den 23-årige fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Det oplyser Nordsjællands Politi i seneste døgnrapport

Publiceret 30 April 2019 11:55

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.